Tentokrát jsme pro Vás společně s Erbia Lady Club a šéfkuchařem restaurace Aureole panem Jiřím Králem připravili KURZ VAŘENÍ – Úžasná Itálie.
Kdy: čtvrtek 11.4.2019 od 18.00 hod
Kde: Erbia Congress Centrum, Hvězdova 1716/2b, Praha (City Tower, 27. patro, vedle restaurace AUREOLE Fusion Restaurant & Lounge)
Můžete se přihlásit i s doprovodem. Není ale podmínkou, můžete přijít i sami nebo s kamarádkou, kolegyní.
Co nás čeká:
- Cca v 18.30 hod začneme s kurzem vaření
- Menu: Trhaná telecí plec „Vitelo tonato“, Jehněčí osabuko, Fettuccine Aglio oglio s parmazánem, Mandlová pěna Mascarpone
- Welcome Drink / 0,1l Prosecco
- Neomezená konzumace rozlévaných nealko nápojů, piva a „house“ vína
- Suroviny potřebné pro 3-4 chodového menu
- Připravené stoly (inventář dle druhu kurzu) pro následnou konzumaci, včetně obsluhy
- Certifikát potvrzující absolvování kurzu, podepsáno šéfkuchařem
Menu: „Úžasná Itálie“
Trhaná telecí plec „Vitelo tonato“ (Bio farma „Mitrov“)
na teplé letní dny úžasný salát s trhaným telecím a tuňákovou omáčkou
Jehněčí Osobuco (Bio farma Rudímov)
klasika z jižní Itálie, plná slunce, zeleniny a výborného červeného vína s čerstvou Chiabatou a olivovým olejem
Fettuccine Aglio oglio s čerstvě strouhaným bochníkem parmazánu
Příprava těsta a následně výroba vlastních těstovin. V nejznámější Italské pastě Aglio oglio s čerstvě naškrábaným parmazánem a sklenkou studeného Chardonay …
Mandlová pěna Mascarpone
závěrečná sladká tečka je prolínání úžasných chutí nahořklých mandlí, vanilky a kyselého sorbetu z Toskánských citrónů.