Kurz vaření „Úžasná Itálie“

Tentokrát jsme pro Vás společně s Erbia Lady Club a šéfkuchařem restaurace Aureole panem Jiřím Králem připravili KURZ VAŘENÍ – Úžasná Itálie.

Kdy: čtvrtek 11.4.2019 od 18.00 hod

Kde: Erbia Congress Centrum, Hvězdova 1716/2b, Praha (City Tower, 27. patro, vedle restaurace AUREOLE Fusion Restaurant & Lounge)

Můžete se přihlásit i s doprovodem. Není ale podmínkou, můžete přijít i sami nebo s kamarádkou, kolegyní.

 Co nás čeká:

  • Cca v 18.30 hod začneme s kurzem vaření
  • Menu: Trhaná telecí plec „Vitelo tonato“, Jehněčí osabuko, Fettuccine Aglio oglio s parmazánem, Mandlová pěna Mascarpone
  • Welcome Drink / 0,1l Prosecco
  • Neomezená konzumace rozlévaných nealko nápojů, piva a „house“ vína
  • Suroviny potřebné pro 3-4 chodového menu
  • Připravené stoly (inventář dle druhu kurzu) pro následnou konzumaci, včetně obsluhy
  • Certifikát potvrzující absolvování kurzu, podepsáno šéfkuchařem

Menu: „Úžasná Itálie“

Trhaná telecí plec „Vitelo tonato“ (Bio farma „Mitrov“)
na teplé letní dny úžasný salát s trhaným telecím a tuňákovou omáčkou

Jehněčí Osobuco (Bio farma Rudímov)
klasika z jižní Itálie, plná slunce, zeleniny a výborného červeného vína s čerstvou Chiabatou a olivovým olejem

Fettuccine Aglio oglio s čerstvě strouhaným bochníkem parmazánu
Příprava těsta a následně výroba vlastních těstovin. V nejznámější Italské pastě Aglio oglio s čerstvě naškrábaným parmazánem a sklenkou studeného Chardonay …

Mandlová pěna Mascarpone
závěrečná sladká tečka je prolínání úžasných chutí nahořklých mandlí, vanilky a kyselého sorbetu z Toskánských citrónů.